Welcome to the world of BYPIAS!
Shipping 9,90€.

Your cart

Your cart is empty

BYPIAS bambuneulosten materiaali on 93 % bambuviskoosia, 7% elastaania.

Bambulla on ihanat tuntu- ja käyttöominaisuudet. Se on pehmeä ja hengittävä ja se tuntuu mukavalta iholla. Silkintuntuinen bambu tasaa lämpöä eli tuntuu viileällä ilmalla lämpimältä ja lämpimällä viileältä. Bambuvaatteen hienostunut kiilto ja hehkuvan syvät värit johtuvat bambukuidun pyöreästä muodosta ja sileästä pinnasta. Sileytensä ansiosta bambutuotteet soveltuvat myös hyvin herkällekin iholle.

Bambumateriaalia ei ole viimeistelty millään kemikaaleilla. Se on yksi planeettamme pehmeimmistä tekstiilikuiduista. Se on sitä luonnostaan, eikä sen pehmeyttä, kuten ei muitakaan hyviä ominaisuuksia, ole pilattu viimeistyskemikaaleilla.

Jotta bambun luonnostaan ylivoimaisista käyttöominaisuuksista voitaisiin nauttia, sen lisäksi, että bambutrikoota ole viimeistelty kemikaaleilla, bambutrikoo on neulottu erittäin löysäkierteisestä langasta. Bambumateriaaliin ei ole sekoitettu mitään tekokuitua hankauksenkeston lisäämiseksi, mistä johtuen nyppyyntymistä voi ilmaantua bambuvaatteen hankaukselle alttiisiin kohtiin.

Bambu on luonnostaan antibakteerinen ja antistaattinen kuitu eli se ei sähköisty helposti, ja se suodattaa tehokkaasti auringon UV-säteilyä. Bambutekstiili imee itseensä runsaasti kosteutta iholta tuntumatta märältä. Bambuvaatteet eivät hiosta ja ne pysyvät raikkaana pitkään, joten niitä ei tarvitse pestä jatkuvasti.

  • Pese 30 °C vesipesussa hellävaraisella ohjelmalla saman sävyisten vaatteiden kanssa. Linkoa miedolla teholla max 400 rpm.
  • Käytä nestemäistä pesuainetta. Pese värilliset tuotteet pesuaineella, joka ei sisällä valkaisuaineita, puhtaan valkoiset tuotteet valkopesuaineella. Tahrojen poistoon suosittelemme sappisaippuaa. Älä käytä huuhteluainetta, koska se haurastuttaa elastaania.
  • Oio ja kuosittele vaate oikeisiin mittoihinsa kosteana ja kuivaa tasolla. T-paidat ja muut kevyemmät tuotteet voit kuivata myös ripustettuna. Älä käytä kuivausrumpua.
  • Bambutuotteet eivät kaipaa silitystä, mutta jos kuitenkin haluat silittää, niin silitä nurjalta puolelta max 150 °C silityslämpötilassa.

Säilytä laskostettuna hyllyllä, varsinkin pitkät bambuvaatteet, jotta ne eivät veny henkarissa.