COCO HANKO Beach Club - HAAVEILIJAN TOTEUTUNUT UNELMA

BYPIASin perustaja Pia Erlund oli jo pitkään halunnut tuoda suuren maailman beach club -tunnelmaa Suomeen ja unelmoinut sisustuskonseptinsa laajentamisesta ravintoloihin ja klubeille.

Hänellä oli selkeä näkemys siitä, millainen unelmien rantaklubi on: tasokas, viimeisen päälle toteutettu, mutta rento. Paikka jonne tullaan viihtymään ja chillailemaan aurinkoa ottaen, vaikka koko päiväksi, herkullisten ruokien ja kylmien juomien äärelle. 

Aiempi yhteistyö hankolaisen ravintoloitsijan Anders Augustssonin kanssa Beach Bar Plagenissa oli onnistunut, ja niinpä kaksi oman alansa ammattilaista päätti jälleen yhdistää voimansa. Uuden yhteistyön suunta nopeasti selvillä, ja kesäkuun puolivälissä 2020 avasi ovensa COCO Hanko Beach Club Hangon Itäsatamassa. 

BYPIAS Beach Clubin sisustuksesta ja ilmeestä kokonaisuudessaan, henkilökunnan tyyliä myöten, ja Anders pyörittää ravintolatoimintaa.

COCO Hanko Beach Clubista on saman tien tullut yksi Hangon kesän lähes pakollisista vierailukohteista, jossa herkutellaan, rentoudutaan ja juhlitaan aidon beach clubin tyyliin.

Tästä on hyvä jatkaa, kohti uusia unelmia, haasteita ja seikkailuja!

COCO Hanko Beach Clubin löydät kesäisin osoitteesta Satamakatu 410900 Hanko

Kiinnostunut yhteistyöstä? Ota yhteyttä!